Uppdaterad 2022-01-01
Välkommen till min hemsida.
Jag har hela livet varit synsk och medial. Började att ge synsk vägledning 1978, medial vägledning 2004 och mindre seanser för 4- 10 personer 2007. Jag har haft egna större seanser sen februari 2010.
Jag har gått Reikihealing kurser 2001-2004, tarotkurs 2003 samt mediala kurser för 7 mediala lärare och hållit på med mediumskapet sen 2004. Därav har jag gått kurser för Mia Ottosson och 5 inbjudna medium från Stansted Hall i England sen aug 2005.
Jag blev certifierad i medial konsultation 6 sept 2009, fick träningscertifikat i demonstration 16 okt 2008 och kursintyg i Mediumutbildning 16 sept 2007,  av Mia Ottosson (se nedan) i Karlstads Spiritualistiska Förenings regi.

Jag tänkte starta detta som hobby, då jag fortfarande går specialkurser för att vidareutveckla mig, tänkt att skriva fler böcker och även har begränsad energi. Min förhoppning är att det så småningom ska leda till några timmar per vecka, och framför allt att det ska börja täcka de kurser jag fortfarande tänkt gå.

p

MIN BOK
Du kan köpa den av mig   för 100 kr, samt skicka efter den från mig för 140 kr inkl frakt. Du skickar adress och pengar, så skickar jag boken. Best på tel: 070-33 83 149.
Titell: ETT MEDIUMS MEMOARER och andliga utveckling.
Författare: Marja Svahn


Boken handlar om
mitt liv, mina sanndrömmar om både stora och små händelser, saker som jag fått till mig, kontakter med andevärlden och ljusguider. Mediala kurser som jag gått för 7 olika medium, varav Mia Ottosson och 6 engelska medium. Hur jag utvecklats till medium genom åren 2004-2011. Boken lämpar sig även som kursmaterial, eftersom jag skriver om övningar vi haft på de kurser som jag gått för 7 av världens mest framstående mediumlärare mellan åren 2004-2010.
 LÄS MER

PÅ GRUND AV MIN DIABETES  (samt annat), har jag bestämt mig att ta det lugnare, samt äta på bestämda tider. Jag kan ta emot enstaka sittningar och ha mindre seanser, för att hålla igång energin. Kanske även träningskvällar 1 eller 2 kvällar i månaden. Jag vill även orka att umgåtts mer med mina barn och barnbarn, vilket är jätteroligt och givande. För närvarande har jag inte kurser eller storseanser, vilka kräver mycket energi.
 Jag har varit mer eller mindre isolerad pga covid-19. Jag har tagit 3 vaccin mot covid-19 samt influensavaccin. Ändå har jag lyckats att åka på förkylning av mitt barnbarn som jag var hos vid jul. Men det ger sig väl någon gång.
Genom mina diagnoser kan jag även hjälpa andra att må bättre. Har allergi, celiaki (glutenintollerans, glutenallergi, DH en glutenbaserad hudsjukdom), sojaintollerans mm, är reumatiker, har struma, diabetes typ 1. Har arbetat som kokerska på CSK i 17 år. Har fått lära mig allt om mina överkänsligheter och intolleranser.

JAG SÄLJER UT EN DEL DOCKOR, SAMT DOCKKLÄDER
dockkläder  Min nya hobby. Vid ev förfrågan  e-post

Jag säljer de dockkläder som jag gjort. Senare även kläder till för tidigt födda barn.
Vid köp eller intresse att komma och se kläderna, kontakta mig på
070-3383149
En del finns på min facebooksida.

Jag erbjuder följande i Karlstad, Tel: 070-3383149
Välkommen på

Privatsittningar 300 kr (för nuvarande får du min bok vid sittning)
Bokningstelefon 070-33 83 149
Medial
Vägledning, Tarot
Då tonar jag in mig på din energi och ser vad du har runt dig, även vad som påverkar dig i livet just nu och dina möjligheter. Därefter lägger jag tarotkort för att få in mera. Du kan även ställa frågor och dra kort för det.
Om du så önskar tar jag även in en eller flera mediala kontakter. Oftast kommer den som stått en närmast, men ibland kanske jag inte tagit in den du kom för. Då har du möjlighet att be om en speciell person. Då tonar jag in mig på personen ifråga, jag brukar lyckas för det mesta. Det är med andevärlden som med oss, en del är det lätt att få kontakt med andra svårare. Men de kommer i ljus och kärlek för att bevisa att det verkligen är dem jag fått kontakt med.
Du kan välja en sittning bara om dig själv, medialt, din andliga utveckling eller en mix av allt vilket de flesta väljer. En sittning tar ca 1 timme.
Tarotläggning
Vad du har runt dig och dina möjligheter.
Psykometri
Kan även hålla i foton eller tidningsutklipp på personer och genom min intuitiva förmåga få in saker om dem.

Mindre storseans med 4-6 personer 500 kr

Jag har gått för Mia Ottosson och 6 engelska medium varav 5 från Stansted Hall i England.
Jag har seansen som vanligt genom att ta in våra nära och kära från andevärlden.
Bokningstelefon 070-33 83 149
STORSEANS  med Marja Svahn
För närvarande inga. 


Cirkel i medial utveckling  obs rökfritt  (ev till hösten om tillräckligt många föranmälda.)
Du får meditera och lära dig att ta in intuitivt och medialt på olika sätt, med och utan hjälpmedel.
Hos mig tisdagar varannan vecka kl 17.00 till ca 20.00-20.30.  (för nybörjare samt vana)
Bokningstelefon 070-33 83 149

Healing
Healing 45-60 minuter.

Då tonar jag in mig på din energi, och ger dig därefter healing med hjälp av mina hjälpare på andra sidan. Du blundar under tiden och öppnar dig för healingenergin, det tar ca 45-60 minuter. Du har möjlighet att ställa frågor före och efter healingen, observera jag får inte ställa någon diagnos. Ger ej till psykiska besvär, eller till någon som använder någon form av droger.
Bokningstelefon 070-33 83 149

KURSER, Bokningstelefon 070-33 83 149,   Obs rökfritt.
1000 kr/per kurstillfälle, ev material och fika ingår. Intresseanmälan

Jag har haft egna kurser i Reikihealing samt mediumkurser. Har även varit gästlärare och berättat om Psychic Art, samt transmediumskap på några av Anna-Lena Vikströms kurser.


Mediumkurs 2 dagar/kurstillfälle
obs rökfritt
Kursintyg i mediumutbildning om du går 8 kurstillfällen under 2 år, du kan även gå enstaka kurser i mån av plats.
Personlig utveckling och personligt ansvar. Du lär dig olika sätt att tona in dig intuitivt med och utan hjälpmedel som kort, färgband mm. Medialitet då får du lära dig ta in energin och kontakt från andevärlden, allt efter var du själv står i din utveckling. För nybörjare och andra. Att bli medium är inget man lär sig på en kurs, för att få kursintyg i mediumutbildning krävs att du går 8 kurstillfällen under 2 år. Dessutom rekommenderar jag eget hårt arbete mellan kurstillfällena. Personligen tror jag att man aldrig blir fullärd, man lär sig hela tiden nya saker.
Du kommer även att få prova på Psychic Art där du får måla ett porträtt av någon i andevärlden, samt en auragrafi där du tolkar färgerna i en persons aura. Du får även prova på transmediumskap mm. Ett kurstillfälle är tarot då håller vi på halva fre, samt lör och sön, att tolka korten genom psykic energi tar lång tid att lära sig. Men jag lär er grunderna,
Separat kursintyg i tarot..


Reiki kurser 2 dagar
.

Reiki 1: för nybörjare, olika sätt att ge healing och om reikins historia.
Reiki 2: om tankesätt och att skicka healing till olika personer och situationer.

Reiki Master
Reiki Master, 3 helgkurser och en lärarhelg.

Del 1: avanserad healing, den ursprungliga mastersymbolen mm.
Del 2: personlig utveckling, bild och drömtolkning, tanke och beteendemönster mm.
Del 3: medialitet, initierad till Reikimästare, kanalisering, Tibetanska mästarsymbolen mm.
Lärardel: (frivillig) du lär dig initiera, lägga upp kursplaner och personligt ansvar mm.

Psychic Art
Psychic Art, kurs 2 dagar
Kurs där du målar porträtt av någon i andevärlden, eller auragrafier med färger i någons aura, du kan även ge en kontakt till auragrafin. Du behöver inte kunna måla innan. Du lär dig ge sittningar till det du målat, intuitivt eller medialt. Ett mjukare sätt att ge sittningar eller seanser.

Tarot
Tarot, kurs 3 dagar
Kortens betydelse, olika läggningar, hur du tolkar dem på ett positivt sätt. Första tanken är alltid rätt. Det tar tid att lära sig korten, och att tolka dem tillsammans. De kan ha helt olika betydelser beroende vilka korten bredvid är. Tro det eller ej, men det är inte fel att kolla i böcker för att tolka korten, blicken fastnar nämligen där du ska läsa, det har den alltid gjort för mig då jag kollat. Det gäller även att hitta sina egna böcker som man trivs med.

Medium kurser
Medial utveckling,  2 dagar, eventuellt 3.

Personlig utveckling och personligt ansvar. Du lär dig olika sätt att tona in dig intuitivt med och utan hjälpmedel som kort, färgband mm. Medialitet då får du lära dig ta in energin och kontakt från andevärlden, allt efter var du själv står i din utveckling. För nybörjare, andra och även för dem som vill prova på en kurs. Att bli medium är inget man lär sig på en kurs, för att få kursintyg i mediumutbildning krävs att du går 8 kurstillfällen under 2 år. Dessutom rekommenderar jag eget hårt arbete mellan kurstillfällena. Personligen tror jag att man aldrig blir fullärd, man lär sig hela tiden nya saker.

Kurser, meditationscirkel,  intresseanmälan, jag behöver ha minst 3 pers/kurs, 6 pers/cirkel.
Om du vill boka tid för privatsittning, healing eller kurs kontakta mig på
mobilnummer: 070-33 83 149

Har du kommit till ensam sid från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här:
www.marjasvahn.se


Mia Ottosson och jag då jag fick mitt certifikat i medial konsultation den
6 september 2009.

Min Reikilärare Anna-Lena Vikström som jag fick mitt Reikimaster diplom
av den 2 maj 2004.
För närvarande använder jag mig av Anna-Lena Vikströms böcker vid reiki 1-2 kurserna.