MIN BOK: ETT MEDIUMS MEMOARER och andliga utvecklig
Författare: Marja Svahn  
Beställ på: http://www.litenupplaga.se/849  169 kr
Min hemsida: www.marjasvahn.se går även att köpa på mina egna storseanser i Karlstad


Jag kommer från Karlstad
Jag skriver om hur jag hela mitt liv varit medial, haft sanndrömmar och vetat om olika saker som ska hända, fast jag har aldrig kunnat styra eller förändra det. Men ibland mildra eftersom jag ofta fått till mig saker innan.

Du kan läsa om mina egna storseanser, olika kurser och cirklar som jag har haft till självkostnadspris för vänner och bekanta sen 2004. Hur jag  även spått mina vänner och bekanta i vanliga kort sen 1978 och tarot sen 1996 och fått in massor av saker som senare hänt. Kön har varit ringlande lång till personer som velat vara med i min utveckling. Eftersom min mor, mormor, syskon och vänner varit som jag, har jag alltid trott att alla fått in saker som jag gjort, men upptäckt att så inte är fallet ens med många medium. Även hur jag nu beslutat att börja ta betalt om jag ska fortsätta ha kurser.

Boken handlar om mitt liv, andliga utveckling, andevärlden och ljusvarelser som jag fått in, sanndrömmar, att jag bara vetat, andra saker jag fått till mig. Jag skriver även hur jag fått healing från andevärlden och vilka som gett mig det, då jag varit sjuk och helt slut på kraft. Men det är så att ber man om hjälp då får man det, men hjälpen kanske inte alltid kommer som vi tror.

Boken lämpar sig även som kursmaterial till medium som har egna kurser, eftersom jag skriver om kurserna som jag gått för 7 av världens mest framstående mediumlärare mellan åren 2004-2010.


TEXT FRÅN BOKENS BAKSIDA
Marja vaknade en tidig höstmorgon av att det small och satte sig upp i sängen. Hon trodde att någon hade slängt sönder fönstret. Då fylldes hela rummet av ljus, hon såg därefter i ändå starkare sken överdelen på en indian med fjäderskrud. Mannen sa med grov röst: «JAG SKA HJÄLPA DIG MED DET SKRIVNA ORDET». Därefter försvann han lika fort som han kommit. Energin var så stark att tårarna forsade ur hennes ögon.

Marja berättar om sitt liv och sin uppväxt av finska föräldrar, hennes chockupplevelse som gift, varigenom hon fick sina underbara barn och barnbarn. Hon blev sjuk och miste alla utom en av sina vänner och förmågan att både arbeta som kokerska och utöva sin hobby som var att sy och handarbeta.

Hon sökte sig till Spiritualistiska Föreningen efter att även hennes andra lillasyster avlidit. Där träffade hon flera nya vänner och fick ta del av sju olika mediums kurser.

Boken handlar även om hur Marja fått in andevärlden och ljusguider, samt hur hon gått sju år på mediumkurser och även en del trans-, Psychic Art- och healingkurser och utvecklats andligen. Fast att hon ofta varit helt dränerad på kraft och energi känner hon nu att allt haft en högre mening och att hon fått en otroligt bra utbildning av flera jättebra lärare.

Marja Svahn, 62 år, är medium, healer och kokerska. Hennes vision är att undervisa i medium, healing, tarot och visionär konst, samt att ge privatsittningar. Hon bor i Karlstad och är även intresserad av att skriva, måla, sy och virka dockkläder, samt att laga mat.

Boken är i A-5 format, har 316 sidor och väger lite drygt halvt kilo.
Är du intresserad beställ på följande länk, du kan även köpa den billigare av mig eller på mina storseanser. Du kan även beställa den på bokhandeln. Jag kan även ta hem den om någon vill sälja den på kommision.

Min bok: ETT MEDIUMS MEMOARER och andliga utveckling
Författare: Marja Svahn  Finns att beställa på: http://www.litenupplaga.se

Har du kommit till endast denna sida min hemsida: www.marjasvahn.se