Transmediumskap
Man kan jämföra det med djupare meditation. Man delar medvetandet med någon från andevärlden. Det finns olika djup trans, beroende på hur man vill lämna informationen. Men man är inte besatt av anden och har alltid eget ansvar för vad man lämnar ut.

Många använder transen i healingen och låter guiden dela energin med healern för att få mer hjälp och information.

Transen är även bra i mediumskapet för att komma djupare i energin och få klarare budskap från andevärlden.

Själv har jag gått några helgkurser i transmediumskap.
På kurserna gjorde vi en massa olika övningar. Bland annat brukade vi sitta framför gruppen och bli guidade in i energin, därefter bjuda in guiden i vår energi. En del talade genom guiden. Jag brukade se hur guidens ansikte la sig över mottagarens. Såg ibland en guide i auran samt ljusgestalter vid dem som blev guidade. Såg även färger som kom och gick i auran. De blev även starkt lysande då de fick in energin ordentligt och guiden kom igenom.

Själv har jag fått in energin och någon som talade på engelska till gruppen. Har även hört någon som talade finska bredvid. En annan gång fick jag in ordet healing i neonskrift, målargrejer, en oskriven bok och en gåspenna.

En otroligt duktig lärare Brenda Lawrence som jag haft förmånen att gå för brukar också använda transmediumskapet på sina fördjupade medium och healingkurser.

För mig personligen är det lättare att få in information om jag får in energin från andevärlden ordentligt, oavsett om det gäller på en seans eller privatsittning.

Andevärlden är en otroligt stor kraft som vi endast kan förnimma en liten, liten, smula av, men alla är vi här på jorden av någon anledning för att lära oss något. Det gäller bara att hitta sin egen mening här i livet.

Mer information se: På gång
Har du kommit till en ensam sida från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här: www.marjasvahn.se