Vanliga kort
Började spå kompisarna efter Sibyllaboken när min far avled 1978. Det var inte svårt att hitta kompisar att spå, de kom och frågade hela tiden. Men då gjorde jag det mest på lek. Tänkte inte på vad jag egentligen sa, fast jag talade inte om dödsfall och dylikt, även om jag såg det också. Det var som om jag bara visste, det spelade inte någon roll att jag läste i Sibyllaboken efter svar, blicken fastnade där som det var meningen. Jag har även läst saker som jag senare sett inte stod i boken. Det har ringt vänner som jag spådde i början av 1980 talet och talat om att allt stämt.

Men efter att jag fått in att mina småsystrar och mor skulle avlida slutade jag med att spå efter Sibyllaboken. Jag fick även in en massa hemska och även bra saker som skulle hända mig. Då förstod jag att det inte var meningen att jag skulle hålla på med Sibyllaboken. Det är som med sanndrömmarna jag kan inte ändra det som jag får in, hur jag än försöker. Fast numera får jag in det utan att använda några kort, jag bara vet, förr trodde jag att det var jag som framkallade saker som senare hände. Men har förstått att jag visste och vet innan. Fast jag kan inte styra vad jag får veta.
 
Tarot
Jag blev intresserad av tarotkorten 1996, läste allt jag kom över och gick även en tarotkurs 2001. Jag blev mer och mer intresserad, kände att de på något vis var min grej. Alla mina vänner ville att jag skulle spå dem, i början gjorde jag det.

Jag spådde folk med tarotkorten fram till 2004, nu använder jag dem i min andliga vägledning. Jag får in så mycket mera av sittningen när jag använder mig av tarotkorten. Jag brukar även lägga tarot till mig själv för att få svar i min egen utveckling.

Jag använder mig även av änglakort, de har ett ändå mjukare sätt att ge budskap. Jag tycker även om att dra ett djurkort till mig själv, fast de brukar säga att jag redan vet, fast egentligen vet man redan innan men vill bara ha det bekräftat.

Privatsittningar, healing, kurser, tel. 070-33 83 149
Mer information se: På gång.
 
Har du kommit till en ensam sida från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här: www.marjasvahn.se