Psychic Art, mer information: på gång
Psychic Art porträtt då ritar mediumet ett porträtt av en kontakt från andevärlden, eller någon annan avliden som har koppling till personen, genom inspiration från andevärlden. 

Auragrafi är också en form av Psychic Art där ritar man en teckning med färger runt personen som kommer för en sittning.

Oftast ritar mediumet porträttet eller auragrafin under en sittning, men mediumet kan även ha ritat porträttet eller auragrafin innan och ta in kontakten eller läsa av färgerna i auran.

Många använder även porträtt eller auragrafier som de ger ut vid en seans, andra tar emot beställningar, där du skickat ett foto av dig själv för att få en läsning med porträtt eller auragrafi hemskickad.

Själv har jag gått några kurshelger i Psychic Art sen 2005, efter att jag plötsligt började måla bilder med ögon på någon i bakgrunden, senare övergick jag till porträttmålning. Har inte målat på över 1 år, efter att jag blev allergisk mot torrpastellfärgerna. Även om jag inte lyckats måla porträttet bra, har jag sett personen som bilden ska föreställa i bilden. Kanske är det som i transmediumskapet att kontakten lägger sig som en hinna framför personen men i detta fall framför personen på bilden. Jag brukar även se färger runt folk på sittningar, färgerna har alla olika betydelse även olika för olika personer.

Mitt högre jag älskar att måla så det kommer jag att göra längre fram då jag hela tiden köper en massa olika sorters färger och konstnärsmaterial, även plasthandskar för att kunna måla med torrpastellerna. Men om det är för sittningar, kurser, eller egen hobby som jag ska måla det får tiden utvisa.

Här nedan ser du några av de porträtt som jag målat. Klicka för att se dem större.
 
         
   
         
Har du kommit till en ensam sida från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här: www.marjasvahn.se