Om mig själv
Jag är född i Finland feb 1949 av finska föräldrar. Vi flyttade till Sverige pga arbetsbrist då jag var 5 år gammal.

Jag har alltid haft sanndrömmar om både stora och små saker som sedan inträffat, fast jag aldrig kunnat styra dem. Jag har även stark intuition och haft lätt att känna in personer. Andevärlden har jag också känt av hela tiden, jag trodde alla var lika då min mor, mormor och syster var som jag.

Har även fått varsel när min mormor, far, mor, båda småsystrar avled och även andra. Min mor som visste innan saker hände, sa alltid till mig då jag drömde eller fick in saker. Kan du göra något för personen, gör det annars säg ingenting.

 
Jag började spå efter Sibyllaboken 1978 efter att min far avlidit. Gick över till tarotkort 1996, i tarotkorten får jag endast in möjligheterna. Efter Sibyllaboken med vanliga kort fick jag in allt som skulle hända, bra eller dåligt.

Jag förlorade min 22 åriga lillasyster 1985, min mor 1995. Efter att jag förlorat även min andra lillasyster 49 år gammal 2002, och flera allvarliga sjukdomar, då jag varit tvungen att både sluta arbeta och utöva mina hobbyn 2002. Då jag endast kunde sova 2 tim per natt sista året som jag jobbade pga värk, då fick jag in andevärlden hela tiden och kunde inte stänga av den. Numera kommer de bara när jag jobbar, eller när de vill något speciellt.

Healing lärare
Kristian Andersen i Reiki 1, 2001 och Reiki 2, 2003, Anna-lena Vikström i Reiki 1, 2 och Reiki Master med lärardel 2003-2004, har även gått två 1 dagars andlig healingkurser 2009 och 2010 med Brenda Lawrence, som egentligen var en årligt återkommande kurs för KSF:s healingteam.

Medium lärare sen sommaren 2004
Jag har haft förmånen att gå för flera bra lärare på KSF Oceanen, som numera heter Karlstad Spiritualistiska Förening. Mia Ottosson och hennes hjälplärare Lotta Skånfors och Eva Söderlund.

Tack vare min huvudlärare Mia Ottosson även för lärare som arbetar på Artur Findlay College vid Stansted Hall i England och även över hela världen. Paul Jacobs, Janet Parker, Brenda Lawrence och Simone Key.

Transmediumlärare
Val Williams som också arbetar på Artur Findley College, och även Marita Collin.

Psychic Art (visionär konst)
Mia Ottosson

Det har varit intressant och givande att ta del av de olika lärarnas sätt att arbeta. Alla har de sitt sätt som de arbetar på, alla sätt är väl bra men det gäller att hitta sitt eget sätt som man trivs bäst med att arbeta på.

Privatsittningar, healing, kurser, tel. 070-33 83 149
Mer information se: På gång.

Har du kommit till en ensam sida från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här: www.marjasvahn.se