Medium
Andevärlden är en annan dimension bredvid vår egen. En del människor har förmågan att kunna se eller känna av dem, medan andra inte känner av dem alls.

När jag var liten var jag extremt mörkrädd och superkänslig, såg och kände av gestalter, men tänkte inte på att det var från andevärlden. Jag hade sanndrömmar och visste ofta om saker som skulle inträffa och vad folk tänkte. Trodde alla gjorde det, min mor gjorde även det och var medial.

Till höger några av mina guider som Mia Ottosson målat till mig. Överst till vänster en indian som gav mig healing efter att jag opererat mig för struma med en massa komplikationer. Till höger högst upp troligen min farfar, i alla fall en Kenttä på fars sida. Nere till vänster min kinesguide som är en filosofisk tänkare och hjälper mig att skriva min bok. Längst ner till höger min morfar som bestämt sig att vara med och hjälpa mig, honom har en kurskamrat målat. Jag har sett guiderna flera gånger, visste innan att jag skulle få dem målade.
 
Andevärlden kommer i ljus och kärlek, men vi bestämmer när vi vill ta emot dem. Tänker vi på dem öppnar vi dörren för dem. Deras energi kan vara väldigt stark, om man inte är van kan man nog bli rädd av den.

På grund av att jag haft flera allvarliga sjukdomar.
Har jag fått in dem i drömmar, inre bilder, i meditationer, ljusklot, ljussken, hört dem, känt energin, sett dem stå på golvet som de verkligen stod där, lyst upp sjukhussalen eller sovrummet och befunnit sig med huvudet och överkropp i ändå starkare sken, änglar både inre bilder och på golvet ända upp till taket, ljusgestalter mm. Blir inte rädd eller förvånad för något längre. Numera kommer de bara när det är något speciellt de vill ha sagt, men det är inte alltid lätt att veta vad förrän efteråt.

Jag brukar tänka att de måste ha ett större syfte med mitt liv. Ändå är jag skeptiker och måste ha flera bevis hela tiden för att verkligen tro att de finns där för mig. Jag har stor respekt för andevärlden och litar verkligen på dem. När jag var riktigt sjuk lovade jag andevärlden att hjälpa människor och de som förlorat någon om de hjälpte mig att bli bättre, vilket de också gjort.

Efter att jag gått mediumutbildningar sen sommaren 2004.
Har jag förstått att det är en stor gåva som jag har. Att kunna hjälpa personer som förlorat sina nära och kära. Bara att få kontakt, specifika bevis, bekräftelse och att veta att de har det bra på andra sidan kan hjälpa många att gå vidare. Då känner man att man verkligen vill fortsätta med mediumskapet. Fast jag tvivlat många gånger och tänkt ge upp.

Jag har certifikat i medial konsultation (privatsittningar)
och träningscertifikat i demonstration (seans), av Mia Ottosson i Karlstads Spiritualistiska Förenings regi.

Privatsittningar, healing, kurser, tel. 070-33 83 149
Mer information se: På gång.
Har du kommit till en ensam sida från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här: www.marjasvahn.se