Healing
Healingen är en underbar energi. En behandling tar ca 45 min-1 tim. En helkroppsbehandling första gången, därefter eventuellt healing för något speciellt eller energihealing där mycket finns lagrat.

Healingen är bra mot stress, utbrändhet, huvudvärk, ej utbytbar mot annan behandling, utan endast som komplement till denna. Ingen garanti kan ges.

Jag ger inte mot psykiska besvär eller till någon som använder någon form av droger. De hänvisar jag till någon som har kompetens att hjälpa dem.

Reiki
Enligt Reiki är healingen hjälp till självhjälp. Allt handlar om mottagaren vill ändra sina vanor för att healingen ska fungera. Tankar, mat, vila och hur man lever har inverkan. Folk tror att det är healern som ger energi, men i själva verket är det mottagaren som öppnar sig för den helande energin.
 
Andlig healing
Enligt andlig healing kopplar man upp sig till den andliga energin och blir en kanal för energin, där även guiderna hjälper till. Själv använder jag mig av en blandning av Reiki och andlig healing.

Enligt min tro kommer all healing från samma källa oavsett healingform. Reiki har en massa symboler som kan vara bra för nybörjare, för att koppla upp sig till energin, själv använder jag inte dem, möjligtvis kraftsymbolen ibland inte bara vid healing. Själv har jag alltid kopplat upp mig till energin för att få information om personen som jag ger healing. Healingen är egentligen det som jag brinner mest för. Jag skulle även vilja gå kurser i andra healingformer som bland annat Reconnective healing för att lära mig mera.

Jag brukar se ljusgestalter som också ger healing och att kroppen ibland lyfter sig från bänken då jag ger healing. Känner och ser energiförtätningar, färger i auran eller på kroppen. Ser ibland inre organ där personen har ont eller något fel. Känner även i min egen kropp var personen har ont. Fast jag inte alltid vet vad allt som jag får in betyder. Har även sett änglar och andra andliga hjälpare på reikikurser.

På grund av mina sjukdomar och att jag går andra andliga kurser, har jag varit tvungen att ta en paus i healingen. Men har hela tiden gett sporadiska kurser i Reiki till vänner och bekanta för att hålla igång energin.

Privatsittningar, healing, kurser, tel. 070-33 83 149
Mer information se: På gång.

Har du kommit till en ensam sida från en sökmotor, hittar du resten av min hemsida här: www.marjasvahn.se